Å starte en ny avis er ikke hverdagskost i dagens medienorge

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

iSandnessjoen.no er en realitet. Dermed får befolkningen først og fremst i Alstahaug og Leirfjord et nytt tilbud for å oppdatere seg om smått og stort som skjer i de to kommunene.

DEL

LederDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Sammen med det øvrige tilbudet på helg.no kan Mediehuset Helgelendingen speile nyhetsbildet fra kyst til innland hver dag, sju dager i uka.

Å starte en ny avis er ikke hverdagskost i dagens Medie-Norge. For Helgelendingen har mange år med krevende omstilling gjort at vi igjen er i en posisjon der vi kan satse. iSandnessjoen.no er et konkret eksempel på det. Det samme kan sies om vår oppbygging i Mosjøen, både på redaksjonell side og merkantil side. Det har våre trofaste lesere og annonsørene merket gjennom et stadig bedre nyhetstilbud og et stadig bredere spekter av muligheter for å markedsføre egen bedrift og produkter.

Lokalavisen er både lim og lupe i lokalsamfunnet. Vi skal speile det som skjer, ettergå makta og gjøre vårt for at det ikke begås urett. Vel er det slik at mediehverdagen preges av et stadig mer støy, enten det kommer via sosiale medier eller gjennom andre kanaler. For oss som jobber i lokalavisen er det viktig å opptre ryddig, ha et høyt saklighetsnivå og opplyse om de viktige sakene for befolkningen, lokalsamfunn og regionen. Vi får daglig tilbakemelding fra deg som leser og den viktige rollen vi har. Det gir oss en sterk motivasjon for å dyrke vårt samfunnsoppdrag og ta vår rolle på alvor.

iSandnessjoen.no skal være en lokalavis som er opptatt av det nære. Det som berører folks hverdag og som bidrar til kvalitet for befolkning i Alstahaug og Leirfjord. Vi ønsker å være til stede der folk er og rapportere om det folk gjør. Ikke så ulikt det vi hver dag, sju dager i uka gjør i Vefsn, Grane og Hattfjelldal. Men vi kan ikke være samtidig over alt. Derfor er vi avhengig av innspill fra deg, hva du er opptatt av og hva som er viktig i den hverdag.

Og husk: Er du allerede abonnent på Helgelendingen vil du har tilgang til alle små og store nyheter på helg.no, også det som vi publiserer på iSandnessjoen.no.

Jeg håper du vil sette pris på vårt nye tilbud. Vi går til oppgaven med store ambisjoner og ønsker deg riktig god lesing!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken