Gå til sidens hovedinnhold

- Alt er hemmelig. Men de ba meg pakke seks truser

Artikkelen er over 2 år gammel

Lørdag morgen startet som vanlig for Rachel Jentoft fra Leirfjord. Hun lekte med ungene, og planla god frokost. Det hun ikke viste var at en hel bryllupsgerilja hadde lagt planer for hele dagen, og hun fikk pakke en liten bag, før de la ut på tur.

– Frokosten ble bestående av geleshots og prosecco. Jeg fikk ikke vite noe om hva som skulle skje, men da jeg fikk beskjed om å ta på meg tights, så hadde jeg en anelse om at vi skulle til Alstahaug Maraton, smiler bruden Rachel Jentoft.

Jentoft er opprinnelig fra Rognan i Saltdal, men fant kjærligheten i Sandnessjøen med Sondre Andre Kjelsand. To har blitt til fem, og å bor familien i Leirfjord. 17. august er den store dagen, og bryllupet skal arrangeres på Dønna.

Minimaraton

Akkurat det var ikke det Rachel hadde fremst i tankene, når hele venninneflokken dro henne på sitt eget utdrikningslag. Etter å ha fullført minimaraton opp til Tjøtta, var hun like i villrede over hva som skulle skje videre.

– Det er ingen som sier noe til meg. Alt er hemmelig. Jeg fikk lov til å pakke en bag, og der fikk jeg ta med T-skjorte, tights, tjukkgenser. Ja mye rart, sånn at man kan ikke engang gjette seg til hva som skal skje videre. Når det gjelder Alstahaug maraton, så har jeg alltid hatt lyst til å være med, og nå fikk jeg endelig gjort det, ler hun.

Saken fortsetter under bildet

Seks truser

Venninnene avslører ikke de videre planene. Ikke engang utstyret i bagen avslører hva hun har i vente.

– Jeg har til og med meg bikini og ullgenser. Så det er ingen spor til hva som skal skje. . Alt kan skje. De har latt meg gjennomføre små oppgaver underveis. Kaste ball i blinde, og sånne oppgaver. Det har heldigvis ikke funnet på mye tull. De er veldig snille venner, smiler hun.

– Har de sagt noe om hvor lenge dere skal være borte?

– Nei, men de ba meg pakke ned seks truser. Hjelpe meg, ler Rachel Jentoft.

Kommentarer til denne saken