Alt klart for en annerledes julegrantenning: – Jula kommer heldigvis i år også

ANNERLEDES: I år vil de ikke være mulighet for en stor samling under julegrantenninga. Her er et bilde fra julegrantenninga i Sandnessjøen i 2014.

ANNERLEDES: I år vil de ikke være mulighet for en stor samling under julegrantenninga. Her er et bilde fra julegrantenninga i Sandnessjøen i 2014. Foto:

Selv om koronapandemien fremdeles ikke har sluppet taket vil noen tradisjoner, med restriksjoner, holdes.

DEL

– Til tross for en tid med covid-19, kommer heldigvis julen i år også, skriver Alstahaug næringsforening i en pressemelding.

I år som tidligere år er det Alstahaug Næringsforening som har hovedansvaret for både julegrantenning, lyssetting i sentrum, juleaktiviteter og julestemning i byen.

– På grunn av smittevernregler og restriksjoner vil det i år dessverre bli et amputert sosialt program i sentrum. Vi har ikke anledning til å foreta aktiviteter som fører til ansamlinger av større folkemengder. Dette fører blant annet til at nissen i år ikke vil ta seg en tur til sentrumsgatene i Sandnessjøen. Men vi er ganske sikre på at han dukker opp i de tusen hjem, skriver næringsforeninga.

Julegrantenninga vil bli holdt klokken 17.00, lørdag den 28. november. Sandnes skolekorps vil også være med for å spille julemåneden inn. Arrangementet vil bli streamet live på Sandnessjøen Event sin facebook-side.

– Vi oppfordrer alle til å følge sendingen, siden det i år ikke vil bli anledning til å samles rundt julegrana, skriver Alstahaug Næringsforening og Sandnessjøen Event AS, som ønsker alle sammen en riktig fin førjulstid.

– Vi ser allerede fram til koronafri julegrantenning i 2021, med kanefart, musikk, dans og nissegave-utdelinger. Vi ønsker samtidig å takke alle sammen for året som har gått, og vi er stolte over å se hvor samlet alle har stått i kampen for det lokale næringsliv gjennom å handle lokalt i denne krevende tiden vi har vært gjennom.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken