Arrangerer digital eldrekonsert fredag

ENSEMBLE HELGELAND: To av musikerne, Svein-Ove Pettersen og Eva Eva Brandth i ensemblet, her mens de holdt konsert for Stamnes barnehage i oktober 2019.

ENSEMBLE HELGELAND: To av musikerne, Svein-Ove Pettersen og Eva Eva Brandth i ensemblet, her mens de holdt konsert for Stamnes barnehage i oktober 2019. Foto:

Av
DEL

Med jevne mellomrom har Ensemble Helgeland tatt turen tatt turen til Åsen i Sandnessjøen for å spille for våre eldre. Dagens situasjon gjør dette vanskelig. Men musikk må man ha, og denne gang blir det en direktesendt konsert fra Kulturbadet fredag 17.4. kl.12:00.

Ensemblet består av Svein-Ove, Eva, Ivar Harry og Håkon.

Konserten er med støtte fra Den kulturelle spaserstokken. Den kulturelle spaserstokken er en nasjonal kultursatsing som har som mål å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre.

Gjennom ordningen skal det legges til rette for økt samarbeid mellom kultursektoren og omsorgssektoren, slik at det utvikles gode kunst- og kulturprosjekt lokalt innenfor et mangfold av sjangre og uttrykk.

Ordningen skal også bidra til at eldre får et tilpasset kulturtilbud på arenaer der de eldre befinner seg i dagliglivet.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken