– Komiteen har vurdert muligheten for å arrangere Sigridkongress i februar 2021, men er dessverre kommet frem til at situasjonen knyttet til pandemien har gjort det for usikkert for å kunne planlegge en tradisjonell Sigridkongress i 2021, skriver komiteen bestående av Mona Vistnes, Helen Crabtree Sørra, Heidi Vold Lorentzen, Alvhilde Austad og Margit Langseth i en pressemelding.

Vårens kongress skulle det vært den femtende utgaven, men komiteen skriver at det ikke er noe alternativ å utsette arrangementet til senere i 2021.

Bildeserie

Folk på Sigridkongressen: – Det er fantastisk å se hvordan folk kan reise seg igjen etter å ha møtt motgang

– Det er den gode stemningen og den helhetlige opplevelsen komiteen ønsker å gi publikum i dette kongresskonseptet. Derfor blir det umulig å planlegge en tradisjonell kongress i 2021 i Sandnessjøen slik situasjonen er.

– Men komiteen planlegger noen digitale arrangement, slik at publikum kan få litt Sigrid-stemning fremover. Kanskje blir det en kavalkade over tidligere kongresser eller streaming av et foredrag. Dette vil komiteen komme tilbake til etter hvert.

Publikum kan følge med på kongressens facebook-side hvor også komiteen har lagt ut et kort variant av et komitemøte på teams.

Under kan du få et gjensyn med hvordan årets kongress ble åpnet av skuespiller og komiker Finn Arve Sørbøe:

Konferansier Finn Arve Sørbøe fikk trimmet publikums lattermuskler med denne introduksjonen av Sigridkongressen i Kulturbadet i Sandnessjøen

Bildeserie

Se hvem som åpnet Sigrid-dagene