Gå til sidens hovedinnhold

Da var det kamp for Fyret igjen

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg spør bare om kommunen har tenkt før de skal legge ned fritidsaktiviteter. Ungdomsklubben er borte, bowlingen er borte (takket være sen behandling i kommunen). Nå skal de legge ned Fyret igjen. Jeg skammer meg på vegne av kommunen. Det er mange barn og unge som ikke kan være på idrett.

Trenger andre tilbud enn idrett. Idrett er ikke for alle i kommunen, fyret gjør en kjemp jobb med å se alle barn. Der ser de ikke problem men løsninger, har det ikke vært for fyret, har ikke mange barn hatt noe å gjøre om dagene spesielt nå under corona. Hvorfor legge ned noe som har 25% av elevene i hele kulturskolen? Vi ser hærverk og stygt språk av barn nede i 9 års alderen.

Barn er frustrert over corona-tiltakene, hvor mye skal dere "tjene" på å kutte slikt tilbud? Hvor mye er barns mulighet for lek og samspill verdt? Det er mange barn med forskjellige utfordringer som er på Fyret og for mange av dem er Fyret det eneste som fungerer for å få et sosialt samspill til å fungere. TENK På HVA DERE GJØR?

Kommentarer til denne saken