Gå til sidens hovedinnhold

Dette er iSandnessjøen

Artikkelen er over 2 år gammel

iSandnessjøen-redaksjonen består av to journalister. Her er litt om oss.

Hva er iSandnessjøen?

Målet med nettavisen iSandnessjøen er å tilby innhold som er mer spisset mot Sandnessjøen og Leirfjord, i tillegg til innholdet som Helgelendingen tilbyr fra resten av Helgeland. Vi ønsker helt enkelt å gjøre Sandnessjøen til en bedre by å bo i, og lettere for våre lesere å finne relevant innhold.

Tips oss! Sitter du på et godt tips eller en god historie? Send oss en e-post på tips@issj.no eller på tips@isandnessjoen.no.

Hvem er vi?

Vi er to stykker i redaksjonen som kommer til å ha det daglige ansvaret med å holde iSandnessjøen oppdatert med gode og relevante saker og reportasjer fra Alstahaug og Leirfjord kommune. De to er:

Marius Guttormsen, redaktør

Marius er født og oppvokst i Sandnessjøen. Han har en bachelorgrad i journalistikk fra Kingston University i London. Det siste halve året i England jobbet han som stringer for Dagbladet i den britiske hovedstaden, før han i 2014 flyttet tilbake til Norge og Oslo. Der har han jobbet som sportsjournalist, hovedsakelig i VG, men har også vært innom NRK-sporten vinteren 2016/17. Nå har han flyttet tilbake dit det hele startet, for å jobbe med journalistikk i hjembyen.

Marius har et brennende engasjement for sport, idrett og løpende nyheter, men lar seg også ofte engasjere av den gode historien, det gode bildet eller en begeistrende video.

E-post: marius@helg.no

Telefon: 99 55 71 45

Jill-Mari Erichsen, journalist

Jill-Mari har vokst opp på Rognan, som ligger i Saltdal kommune. Allerede i grunnskolen ble hun opptatt av å skrive, noe som fulgte med henne videre i årene som kom. Hun flyttet til Sandnessjøen i 1995, og startet samme år som frilanser i Helgeland Arbeiderblad. Etter en pause når hennes datter ble født i 1999, startet hun i 2006 igjen opp som frilanser for Helgeland Arbeiderblad, og Helgelands Blad. Etter et års vikariat hos Helgelands Blad ble hun fast ansatt i 2008. I 2014 begynte hun å jobbe for Helgelendingen.

Jill-Mari har studert journalistikk ved Høgskolen i Volda, og brenner for de menneskelige historiene. Hun er også svært opptatt av å formidle hva som skjer i kommunene. På godt og vondt. På fritiden er hun opptatt av dyrevern og miljøvern.

E-post: Jill@helg.no

Telefon: 48 44 70 15

Kommentarer til denne saken