Det skriver oppdrettsselskapet i en pressemelding mandag.

– Nova Sea er en attraktiv arbeidsgiver her på Helgeland med mange flinke folk. Jeg gleder meg til å komme til Lovund og bli bedre kjent der ute og komme i gang med nye oppgaver. Prosjektet er selvfølgelig stort, komplekst og har sine utfordringer, men det gjør bare jobben som prosjektleder ekstra spennendende, sier Gleinsvåg i pressemeldingen.

Nova Sea sitt nye slakteri skal ha en kapasitet på opp til 100 000 tonn, som tilsvarer en dobling av dagens kapasitet og det vil stå klart allerede om fire-fem år. Investeringsrammen er på opp mot en milliard kroner.

Gleinsvåg er utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Han har flere års variert og relevant erfaring med ulike prosjekter innenfor leverandør- og bygningsindustrien. Gjennom jobben i Multiconsult har han også opparbeidet seg erfaring rundt bygging av flere landbaserte sette- og matfiskanlegg.

Administrerende direktør i Nova Sea, Tom Eirik Aasjord, er svært fornøyd med den nye ansettelsen.

– Espen har mye relevant erfaring som vi er glade for å kunne dra nytte av i Nova Sea. Når vi besluttet å bygge nytt slakteri, handlet det også om å henge med i utviklingen og finne moderne teknologiske og innovative løsninger. Der tror vi Espen er rett person. Vi er svært godt fornøyde med å ha fått han med på laget, avslutter Aasjord.