Gå til sidens hovedinnhold

Eiendom på Herøy solgt for 700.000 over takst: – Dette salget er en gladsak

Artikkelen er over 1 år gammel

Tross dystre spådommer for både sykehus, tingrett og vegkontor. Eiendomsmarkedet på Helgeland går fortsatt godt. - På denne tiden av året er det ofte mer aktivitet i øyene.

Det sa eiendomsmekler i Rede Eiendom, Roger Lorentzen, om status på eiendomsmarkedet på kysten av Helgeland.

I Herøy og Dønna sommerstid, er det fritidshus som omsettes lettere enn andre. Tross det ble en enebolig i Herøy nå solgt for nærmere 3.550.000 kroner, vel 650.000 kroner over takst på 2,9 millioner. Boligen som er satt opp i 1985, er på 170 kvadratmeter, og er pusset opp.

Flatøyveien 6 ligger på Seløy, og er beskrevet å være et steinkast fra sjøen., har formidabel utsikt og solforhold.

– Dette salget er en gladsak, smiler en fornøyd Lorentzen.

For Herøy ligger det nå på Finn.no, 10 annonser om hus til salgs, og det gjør det også for Dønna. I Leirfjord er det registrert 14 objekter til salgs. Her ligger det også ute et herskapelig hus fra 1800-tallet.

I regionssenteret Sandnessjøen er det flest eiendommer som ligger ute for salg, og det er registrert 65 eiendomsannonser. Av disse er fire registrert som solgt. Prisnivået er varierende fra 2 millioner, og opp til 3,6 millioner kroner. Det er også lagt ut annonse om et nytt boligbyggelag på Krokenåsen på Siva. Leilighetene her ligger ute med en totalpris på 1,9 millioner til 2,9 millioner.

Kommentarer til denne saken