Fikk med arbeidere fra Helgeland på Harabaills nye musikkvideo

HARABAILL: Vegar Myrstad (vokalist), Roger Lorentzen (bass), Roger Karlsen (gitar, mandolin og diverse strengeinstrumenter), Knut Børge Edvardsen (gitar) og Jan Kristian Pedersen (trommer) er medlemmene i Dønna-bandet.

HARABAILL: Vegar Myrstad (vokalist), Roger Lorentzen (bass), Roger Karlsen (gitar, mandolin og diverse strengeinstrumenter), Knut Børge Edvardsen (gitar) og Jan Kristian Pedersen (trommer) er medlemmene i Dønna-bandet. Foto:

For et par uker siden kom protestlåten «Vi står hain a» fra Dønna-bandet Harabaill. Nå har de sluppet en musikkvideo til låten, med god hjelp fra arbeidere fra hele Helgeland.

DEL

Det er i samarbeid med REDE Eiendomsmegling at musikkvideoen har kommet i stand. Ansatte fra Åsheim terrasse, Alstahaug sykehjem og LetSea på Dønna bidrar alle i musikkvideoen.

I tillegg er det også ansatte fra Momek, Studio Nord med Fred Endresen i Mosjøen og Afmi-senteret i Brønnøysund og fra meklerfirmaet REDE.

– Vi i REDE ønsker å hedre de mange hverdagsheltene i de ulike bransjene «når det står på som verst», skriver mekleren i en pressemelding.

– Responsen på forespørsel om å delta på videoen ble mottatt med stor entusiasme og oppfattet som ensidig positivt. Det er for oss et tegn på at folk mer enn gjerne vil være med å spre håp og glede i en spesiell tid, står det videre i pressemeldingen.

Artikkeltags