Gå til sidens hovedinnhold

Fritidshus brant ned på Offersøy

Artikkelen er over 1 år gammel

Klokken 15.50 fikk brann og politi melding om brann i fritidsbolig på Bonholmen på Offersøy. Da sto fritidsboligen i allerede i store flammer.

Det er ikke personskader på eier, som var på stedet da brannen var meldt. Ingen andre personer var i nærheten da brannen ble meldt.

– Det var eier som meldte, og han rodde ut i en båt for å få bedre oversikt. Brannvesenet er på vei, eller der for å prøve å slukke og se om det er noe de kan gjøre eller om dette vil brenne ned. Politiet skal etterforske for å finne ut hva som har skjedd, men vi kommer oss ikke dit med en gang. Det er brann som kommer fram først, sier operasjonsleder Kai Eriksen.

Huset brant ned på relativt kort tid forteller øyevitner, og da iSandnessjøen ankom stedet rundt klokken 17.20 var huset fullstendig brent til grunne.

Etter angivelig å ha fått hjelp av lokalbefolkningen, hadde brannvesenet fått i gang et aggregat for å pumpe opp havvann til slukking.

Det er ikke veiforbindelse dit, så alle som skal dit må dra dit med båt. Det sto kun et hus der. I tillegg til den fritidsboligen, hadde noe lyng tatt fyr.

Siden dette er en liten holme, med kun noe vegetasjon og det ene huset, er ikke faren for spredning for stor.

Kommentarer til denne saken