Opprinnelig var konserten planlagt utendørs, men dårlig værmelding gjorde at man besluttet å flytte arrangementet innendørs.

– Vi skulle veldig gjerne kjørt konserten utendørs, og både arrangør og band var innstilt på å få det til å fungere, men været ble ganske enkelt for ustabilt og røft for å få det til. Fjellstua ble et godt alternativ og at det røsket litt i veggene la nok bare en ekstra piff til totalopplevelsen. Vi står hain a', sier vokalist Vegard Myrstad.

Dermed ble det to utsolgte kveldskonserter i lokalene til Dønnesfjellstua. Og for første gang spilte bandet konsert med bare egenkomponerte låter.

Les også

Roger (44) klar til å gå på scenen igjen: – Det er ingen problem så lenge det er artig

– Vi var veldig spent hvordan utfallet skulle bli siden vi aldri har spilt konsert med kun eget materiale før, men dette ga mersmak. Det virket som de fleste storkoste seg under begge showene, og vi fikk fantastiske tilbakemeldinger etter konserten. Det setter vi stor pris på. Vi tok en sjanse med å dra med oss noen kanskje litt utypiske Harabaill sanger for å få litt bredde i showet og det så ut til å være en innertier, skriver Myrstad videre.

For anledningen hadde bandet med seg korist Siv Ødegård, som også korer på noen av sangene til det kommende albumet.

For Harabaill har allerede lagt grunnlaget for bandets debutalbum. I 2020 alene har dønnertene sluppet fem singler, og planene er å samle dem til et album som utgis i november.