Gå til sidens hovedinnhold

Håndballturneringen Equinor Cup i Sandnessjøen avlyses

Artikkelen er over 1 år gammel

SIL håndball avlyser den årlige påsketurneringen som følge av anbefalinger fra myndigheter, forbund og kommunehelsetjeneste.

Det skriver SIL håndball på Facebook.

"Med bakgrunn i den siste tids utbredelse av Koronaviruset Covid19, og anbefalinger fra Helsedirektorat, Folkehelseinstituttet, Norges håndballforbund og kommunehelsetjenesten ser vi dessverre ingen annen utvei enn å avlyse Påsketurneringen Equinor Cup Sandnessjøen 2020.

Sandnessjøen Idrettslag, turneringsledelsen i Equinor Cup og vår samarbeidspartner Equinor ønsker å følge de klare retningslinjene og tydelige anbefalingene som blir gitt fra overordnete myndigheter når det gjelder å bruke et «føre-var-prinsipp» i forbindelse med å arrangere en turnering i den størrelsesorden som Equinor Cup er. Folkehelseinstituttet anbefaler å avlyse eller utsette alle innendørsarrangementer med 500 eller flere deltakere.

For Sandnessjøen Idrettslag og Equinor Cup er det viktig først og fremst å tenke på spillere, trenere og støtteapparat som har gledet seg til et av årets store høydepunkt på Helgeland.

Vi vil så raskt det er mulig ta kontakt med alle påmeldte lag, samarbeidspartnere og støtteapparat. Alle lag som har betalt påmeldingsavgift og/eller tjenester vil få refundert sine penger.»

Kommentarer til denne saken