– Jeg ser virkelig frem til å ta fatt på denne jobben, og det gir ekstra motivasjon å jobbe i et av landets beste kompetansemiljø innen eiendomsdrift og landets største utleiekonsern på en og samme tid, sier Arnt Ove Eriksen i en pressemelding.

Han har alltid hatt småbruk i Leirfjord, og når muligheten for å være med å starte opp avdeling med to nasjonale aktører oppsto, ble tidspunktet for å flytte tilbake permanent helt riktig.

Daglig leder i Real Eiendomsforvaltning, Thomas Bohlin er svært fornøyd med ansettelsen av Arnt Ove Eriksen, som nå trer inn i nyopprettet stilling i Leirfjord.

– Samtidig med etableringen i Leirfjord ser vi også etter andre aktører som ønsker å samlokalisere med oss på Helgelandsbrua Næringspark. Aktivitet avler aktivitet, og det er viktig for oss å dra synergier fra samarbeidsbedrifter, sier Bohlin.

Etableringen av Real Eiendomsforvaltning og Renta, i det som er døpt Helgelandsbrua Næringspark, skal offisielt åpnes 20. september.

Real Eiendomsforvaltning er en totalleverandør av tjenester for drift og forvaltning av næringsbygg, boligsameier og boligbyggelag.

Renta er landets største konsern innen utleie av maskiner og utstyr til bygg og anleggsbransjen. Bedriften har et bredt utvalg av lifter, stillaser, gravere, håndverktøy m.m.