Stjernekamp-vinner Bilal Saab (20) til Havnafestivalen

VANT: Bilal var den andre finnmarkingen på rad som tok seieren hjem i Stjernekamp 2019

VANT: Bilal var den andre finnmarkingen på rad som tok seieren hjem i Stjernekamp 2019 Foto:

Sammen med bandet NorthKid blir finnmarkingen å se på scenen under Havnafestivalen neste sommer.

DEL

Det bekrefter festivalen på sin hjemmeside.

For andre år på rad var det en finnmarking som sto igjen helt til sist i det NRK-sendte underholdningsprogrammet Stjernekamp. I fjor vant Ella Marie Hætta Isaksen, og også hun ble booket til Havnafestivalen som var.

I finalen lørdag framførte Saab blant annet «Nordaførr» med RSP & Thomax. Også det er to navn som opptrådte på Havna i sommer.

Til NRK sier 20-åringen at det nå venter en liten pause fra rampelyset, før han og bandet gir ut ny musikk til våren og starter på turné til sommeren.

– Jeg skal satse hardt sammen med bandet mitt NorthKid. Vi skal gi ut mye ny musikk utover nyåret og vi skal spille mange konserter til våren og neste sommer. Men før det er det en liten pause. Jeg skal ha et par uker hjemme i senga i kokrolig sjøstjernepositur, som jeg kaller det, sier han til kanalen.

I tillegg til Saab er det allerede kjent at de rutinerte hardrockerne i TNT også kommer til Havnafestivalen.

Det gjør også Rune Olsen fra Sandnessjøen, bedre kjent som Mr. Olzen One Man Band. Etter en strålende audition og dommerutvelgelse på Norske Talenter, der han fikk gullknappen av gjestedommer Jørn Lier Horst, er han klar for semifinale i TV-programmet.

Havnafestivalen 2020 arrangeres i uke 33 neste år, fra 14.–15. august.

Artikkeltags