Entreprenør Harald Nilsen AS har siden 2019 utført flere vellykkede prosjekter på Helgeland, med blant annet Distriktsmedisinsk Senter i Brønnøysund. Gjennom disse prosjektene har vi bygget gode relasjoner til leverandører og kunder i regionen.

Helgeland er nå derfor en naturlig utvidelse av bedriftens geografiske satsingsområde, skriver Harald Nilsen AS i en pressemelding.

– Vi har opprettet avdelingskontor i Brønnøysund og er glade for at Harald Krokaa har takket ja til å bygge opp avdelingen sammen med oss. Han vil være avdelingsleder og prosjektleder, skriver daglig leder Halvdan Heggheim i pressemeldingen.

Harald Krokaa har mange år bak seg som byggeleder i Byggmester Neteland AS og har de siste årene vært avdelingsleder i Recover AS. Han har lang og variert bakgrunn fra byggebransjen, men også i bruk og utvikling av digitale verktøy.

– Vi ønsker å bygge en lokalt forankret avdeling og vil rekruttere dyktige medarbeidere i stillinger som tømrere, formenn, anleggsledere og prosjektledere. Vi vil etter hvert også å ta inn lærlinger. Harald Nilsen AS setter våre ansatte høyt og tilbyr gode betingelser, pensjon, forsikringer og overskuddsdeling. Vi vil utføre prosjekter over hele Helgeland og ønsker særlig å rekruttere ansatte fra områdene i, og rundt Sandnessjøen og Brønnøysund i første omgang. Vi gleder oss til fortsettelsen, fortsetter Heggheim.