Lege til Sigridkongressen

NYTT NAVN: Berit Nordstrand tar med publikum på en reise gjennom tarmen for å lære hvodan enkle matgrep kan gjøre livet lettere.

NYTT NAVN: Berit Nordstrand tar med publikum på en reise gjennom tarmen for å lære hvodan enkle matgrep kan gjøre livet lettere. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Foredragsholder, forfatter og lege Berit Nordstrand gjester Sigridkongressen i februar. Det skriver kongressen i ei pressemelding.

DEL

Komiteen for Sigridkongressen 2020 presenterer herved den siste foredragsholder som er Berit Nordstrand.

Berit Nordstrand er lege, forfatter og foredragsholder, og hun kommer til Sigridkongressen med et foredrag basert på sin siste bok ‘Omstart 30’ som ble en bestselger.

Nordstrand beskriver sitt foredrag slik:

Vi mennesker er som ulike blomster - vi trenger litt forskjellig jordsmonn for å utvikle oss til de fantastiske blomstene vi har potensiale til å være.

Innvendig har vi ulike jordsmonn, tarmbakterier vi har samlet fra tiden inne i mors liv, gjennom fødselen og livet. Både jordsmonnets sammensetning og dine celleoverflater er unike, like unike som ditt fingeravtrykk - du er helt spesiell.

Tarmbakteriefloraen programmerer alle cellene i kroppen din og påvirker både helse, adferd, sinnsstemning, konsentrasjon, hukommelse og søvn.

Bli med Berit på en reise gjennom tarmen, og lær hvordan enkle matgrep kan styrke ditt indre jordsmonn, dempe inflammasjon i kropp og hjerne slik at du kan nyte den aller beste utgaven av deg selv.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken