Gå til sidens hovedinnhold

Nordic Tenors både skaper og starter sin turné i Sandnessjøen

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter å ha gjestet Kulturbadet tre ganger tidligere, åpner gullstrupene i Nordic Tenor sin Norgesturne på Ytre Helgeland neste vår. Og hva konsertene skal ha av innhold, skal de finne ut av i Sandnessjøen.

Det melder Kulturbadet via tenorenes management.

– Denne gang legger de sine produksjonsdager hit til Kulturbadet. Det betyr at de syr sammen produksjonen, sin nye konsert som skal på turné, her. I to dager til ende skal de synge, øve og kose seg her hos oss – før de starter sin turné med konsert i Kulturbadet den 10. mars 2021, heter det i pressemeldingen.

Publikum på Helgeland har tidligere vist stor interesse for Nordic Tenors' konserter, og Kulturbadet sier de virkelig har satt pris på å kunne huse artistene i byens storstue.

– Derfor er det ekstra gledelig at vi kan tilby Helgeland den første konserten med de populære tenorene.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg den svært anerkjente pianisten Torgeir Koppang. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og vunnet publikums hjerter over hele landet.

Om turneen neste år:

«Våren 2021 reiser Nordic Tenors på Norgesturné med sin varme, vakre og virtuose forestilling «Nordic Tenors – Classics». Sammen med sin enestående pianist og noen av Norges beste musikalske arrangører puster den populære trioen nytt liv til evige klassikere fra Edvard Griegs tid og fram til i dag.

Her får publikum høre noen av historiens vakreste musikalske høydepunkt framført med kløkt og glede av tre av Norges fineste stemmer. Forestillingen spenner fra opera og klassiske musikalske uttrykk til populærmusikalske sjanger og viser. Publikum kan glede seg til hjerterørende musikalske opplevelser, helsebringende mosjon for lattermusklene og himmelsk balsam for lydhøre ører.»

Billettslipp er 20. november.

Kommentarer til denne saken