Skadet i ulykke ved Søvik i Alstahaug: Alle fraktet til sykehus. Mistanke om uaktsom kjøring

Det var på Dalsveien at en personbil med tre passasjerer i tenårene kom i en bilulykke.

Det var på Dalsveien at en personbil med tre passasjerer i tenårene kom i en bilulykke. Foto:

DEL

(Helgelendingen) Oppdatert: Personen som ble skadet i ulykken på Dalsveien i Alstahaug torsdag kveld var passasjer. Personens skader ble etter ankomst på sykehuset nedgradert.

– På grunn av bilens hastighet og energien som ble utløst i ulykken ble alle de tre personene i bilen fraktet til sykehus for sjekk, opplyser operasjonsleder Mads Bernhoft ved operasjonssentralen i Nordland politidistrikt.

Han forklarer at ulykken skjedde på Dalsveien (fv. 139), en parallellvei til fylkesvei 17 og på et punkt som ligger ikke så langt fra flyplassen på Stokka, i retning av fjellkjeden De syv søstre. Alle i bilen er lokale folk og i tenårene. Dalsveien er for øvrig en grusvei.

– Bilen kjørte av veien. Den snurret rundt sin egen akse, og gikk ikke rundt og på taket. Bilen fikk store skader i hendelsen. Vi etterforsker saken og har fjernet bilen fra ulykkesstedet for å undersøke den.

– Vet politiet noe om årsaken til ulykken?

– Det er litt tidlig å si noe sikkert. Vi kan ikke utelykke at høy hastighet er årsaken, sier Bernhoft.

Han legger til at bilførerens sertifikat er beslaglagt.

– Det skyldes opplysninger vi har i saken. Opplysningenen tilsier at det kan være snakk om uaktsom kjøring.

Rundt midnatt: Politiet melder om at en person er hardt skadet etter en bilulykke ved Søvik i Alstahaug torsdag kveld. En bil og tre personer var involvert i ulykken. Den skadde ble fraktet til sykehuset i Sandnessjøen. Politiet meldte om ulukke omkring klokken 23 torsdag kveld.

Foto:

Artikkeltags