Shellsea AS har endret styret

Båten Remøybuen, som Shellsea kjøpte i fjor.

Båten Remøybuen, som Shellsea kjøpte i fjor. Foto:

DEL

I 2017 startet Henry Thomassen, Fredrik Nordøy og Vegard Forfang selskapet ShellSea AS. Formålet var å fiske etter skjell på Helgelandskysten, og selskapet hadde på det tidspunktet en ansatt. Selskapets formål er å forvalte sine eierinteresser, drift av fartøy samt utleie utstyr og personell. Det drives fra Sandnessjøen.

I Brønnøysundregistrene ble det fredag 26. juli registrert en endring av selskapets styre. Vegard Forfang som var med fra starten har gått ut av styret, mens Per Kristian Nordøy har kommet inn i hans sted.

– Vi merker en økende etterspørsel på transport av rensefisk over lengre distanser. Dette gjør at vi kan frakte et større kvantum samt øke velferden for rensefisken, og minimere smitterisiko, sier daglig leder Henry Thomassen i en pressemelding fra selskapet.

Selskapet er i dag i samarbeid med flere aktører på frakt og håndtering av rensefisk. Selskapet ønsker også å bistå oppdretterne med gjenfangst av rensefisk og har flere metoder under prosjektering.

– I samarbeid med Innovasjon Norge og SINTEF driver selskapet prosjekter for utvikling av spesialtransport, da med spesielt fokus på desinfeksjon av fartøy og vannkvalitetsparametere for rensefisk. Selskapet samarbeider også med Ecomarin Seafarm AS, en av Nord-Norges største produsenter på rensefisk. Gjennom dette samarbeidet har vi opparbeidet en høy kompetanse på rensefisk, og vil ha mulighet til å være totalleverandør til oppdrettsnæringen, sier Thomassen.

Artikkeltags