Helgeland Sparebank inviterer til gratis frokost torsdag morgen: – Det blir full hotellfrokost med omelett, kjøttboller og pølser

GULT VERDT: Roar Myrstad, Raymond Værnes, Bente Kristoffersen, Rune Larsen, Tom Rune Værnes og Roger Hansen fra Helgeland Sparebank inviterer til lunsj på parkeringsplassen bak hotellet torsdag. Men da i et stort telt som skal settes opp.

GULT VERDT: Roar Myrstad, Raymond Værnes, Bente Kristoffersen, Rune Larsen, Tom Rune Værnes og Roger Hansen fra Helgeland Sparebank inviterer til lunsj på parkeringsplassen bak hotellet torsdag. Men da i et stort telt som skal settes opp. Foto:

På parkeringsplassen bak Scanic Syv Søstre inviterer banken til gratis "Petter Dass-frokost" for alle innbyggere og tilreisende i oppvarmet telt. Samme kveld blir det sjørøverfest for de minste med skatter og gullmynter.

DEL

Det sier Roar Myrstad i Helgeland Sparebank. Som hovedsponsor for Petter Dass-dagene følger banken opp fjorårets suksess med gratis frokost fra klokken 7 til 10 på torsdag morgen.

– Vi oppfordrer alle til å ta med seg arbeidskollegene, barn, venner, familie eller andre på en hyggelig frokoststund på torsdag morgen. Det blir full hotellfrokost med alt fra omelett, kjøttboller, pølser og pålegg i alle regnbuens farger.

Det er Helgeland Event som står for gjennomføringen av arrangementet og riggingen av teltet er det den lokale Sandnessjøen Styrkeløftklubb som står for. Frokosten er inspirert av et lignende arrangement i Mosjøen, Tiendebyttefrokost. Også på Mo i Rana har banken arrangert et lignende stunt.

– I tillegg blir det et kulturelt innslag i Petter Dass-ånd, men nøyaktig hva det innebærer holder vi som en liten hemmelighet, smiler han.

Det oppvarmede teltet blir stående på parkeringsplassen hele torsdagen, for på kvelden blir det sjørøvershow med Kaptein Klype og Kaptein Rødskjegg for de minste fra kokken 18 til 19.

– Der skal også Sandnessjøens Mathilde Oline Carlsen opptre med sin låt "Vi vil berge havet", sammen med dansegruppen Steps, en låt og et tema som vi brenner veldig for. I tillegg blir det kanelboller, saft og et forrykende show for hele familien.

Myrstad håper frokosten blir en tradisjon og oppfordrer lag og foreninger som ønsker å benytte teltet neste år til å melde sin interesse.

– Det er både lyd og lys-utstyr i teltet, så om det er noen lokale som ønsker å gjøre noe til neste år, så er vi positive til det.

Artikkeltags