Taxisjåfør Gunnar-Jan fant den savnede kvinnen i Sandnessjøen: – Hun så ganske forfrosset ut

TAXISENTRAL: Det var i nærheten av taxisentralen i Sandnessjøen at sjåførene fant den savnede kvinnen.

TAXISENTRAL: Det var i nærheten av taxisentralen i Sandnessjøen at sjåførene fant den savnede kvinnen. Foto:

Torsdag morgen meldte politiet på Twitter at ei dement dame på cirka 75 år var savnet fra en institusjon og ba folk være oppmerksomme. Da oppdaget taxisjåføren noen som sto på kaien.

DEL

– Vi ble kontaktet av politiet i morges og fikk et signalement, sier taxisjåfør Gunnar-Jan Torrisen til iSandnessjøen.

Ikke lenge etter samtalen oppdaget kollegene på Sandnesasjøen Taxi ei dame som sto ved Boreal-kontoret som passet beskrivelsen fra politiet.

– Jeg prøvde å snakke med henne og få henne til å sette seg inn i bilen, men i stedet gikk hun bort til en kollega av meg i en annen bil. Han geleidet henne inn i taxien, vi fikk kontaktet politiet og avtalte at de kunne møte oss.

75 år, 160 centimeter høy, 50 kilo tung, med svart kåpe, mørke jeans, mørke støvletter og skinnveske, var politiets beskrivelse av den demente damen som var savnet. Hun var gjennomvåt når hun ble funnet av drosjesjåførene.

– Hun så ganske forfrosset ut, så det var bra at hun ble funnet. Hun var veldig våt og kald.

Han sier at denne typen samarbeid med politiet skjer ganske ofte.

– Ja, det har jeg vært med på mange ganger.

Det var like etter klokken halv ni torsdag morgen at politiet meldte at ei dement dame var savnet fra institusjon i Sandnessjøen. Kvart over ni var damen derimot kommet til rette igjen.

«Savnede funnet i god behold. Takk til Sandnessjøen Taxi for bistand til å lokalisere damen,» skriver politiet på Twitter.

Artikkeltags