Fem har søkt jobb som ny direktør i Helgelandssykehuset

Knut Roar Johnsen er en av søkerne på direktørstillingen. Her sammen med administrerende direktør Hulda Gunnlaugsdottir.

Knut Roar Johnsen er en av søkerne på direktørstillingen. Her sammen med administrerende direktør Hulda Gunnlaugsdottir.

DEL

(Helgelendingen) Tidligere i år lyste Helgelandssykehuset ut en stilling som direktør for prehospitale tjenester. Det har skjedd etter at Bjørn Haug, som har vært direktør i fem år, sa opp sin stilling i januar i år. Haug har gått til jobben som overlege ved medisinsk avdeling i Sandnessjøen, mens Odd Magne Rønning har vært konstituert direktør siden Haug sluttet.

Da søknadsfristen gikk ut 22. juni, hadde Helgelandssykehuset fått inn søknader fra fem personer. En av dem har fått innvilget ønske om å bli unntatt offentlighet, men Helgelendingen har fått innsyn i kjønn og alder. Helgelandssykehusets kommunikasjonssjef Tore Bratt opplyser at årsaken til at navnet er unntatt offentlighet er av hensyn til den stillingen hun står i for tiden. De øvrige fire er alle menn over 40 år, de fleste bosatt på Helgeland, og de fleste i høye stillinger.

- Det blir intervjuer i slutten av denne uka. Vi regner med å ha tatt en beslutning i begynnelsen av september, sier Bjørn Bech-Hansen, drift- og eiendomsdirektør og stedfortreder for administrerende direktør i Helgelandssykehuset.

Søkerne er:

  • Trond Ivar Carlson (48), mann, regionsjef, Beitstad
  • Odd Magne Rønning (55), mann, konstituert direktør prehospital enhet, Sandnessjøen
  • Knut Roar Johnsen (54), mann, Samhandlingssjef, Vefsn
  • Thomas Nordgaard Dahle (41), mann, Redningsmann, Mo i Rana
  • Unntatt offentlighet (56) kvinne

Artikkeltags