Buss har kjørt av veien i Leirfjord

DEL

Politiet i Nordland fikk fredag morgen melding om en buss som har kjørt i grøfta på fylkesvei 17 ved Hattneset i Leirfjord. Det er ikke telefondekning på stedet, så det er foreløpig ingen informasjon om hva som har skjedd.

Politiet er på vei til stedet.

Oppdatert klokka 09.29: Politiet er nå på stedet. Bussjåføren har forklart at det var så glatt på stedet, at han la bussen i grøfta da han skjønte at han ikke ville klare å stanse den før neste sving. Det var èn passasjer i bussen, og vedkommende er uskadet.

Det er meldt om så glatt føre på stedet at patruljen har problemer med å stå oppreist.

Politiet i Nordland har forøvrig fått mange meldinger om ekstremt glatte veier i distriktet, og de ber bilistene om å ta det med ro dersom de skal ut å kjøre i dag.

Oppdatert klokka 09.42: Ulykken skal ha skjedd ved innkjøringen til fergeleiet på Levang. Det jobbes nå med å få tak i bergingsbil, men veien er ikke sperret. Politiet ber likevel dem som kommer kjørende i området om å være ekstra påpasselig.

- Patruljen rapporterte at det var brutalt glatt på stedet, og veiforholdene er ekstreme flere steder i regionen og fylket, sier operasjonsleder Remi Johansen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken