(Helgelendingen)

– Som noen kanskje allerede vet er jeg blitt smittet av covid-19, og er derfor i isolasjon hjemme. Jeg har selv ikke ønsket å gå ut med denne informasjonen tidligere, fordi jeg ikke har ønsket fokus omkring min person, sier Monsen i innlegget.

Hun ønsker at oppmerksomheten skal rettes mot den alvorlige situasjonen hele kommunen er i med tanke på smitteutbruddet.

Monsen forteller at hun har fulgt alle retningslinjer, omgått færrest mulig, holdt seg hjemme, men ble likevel smittet.

– Det har vært gjennomført smittesporing, og mine nærkontakter er fulgt opp, forsikrer hun.

Sykdomsforløpet hennes har vært som en helt vanlig influensa.

– Jeg har opplevd det som en vanlig influensa. Jeg har vært forkjølet, hatt vondt i kroppen og lett feber.

Hun er lei seg for at hun ikke kan bidra som hun ønsker for befolkningen i Rødøy kommune i det viktige arbeidet som gjøres for å stanse smitten.

– Jeg vil benytte denne muligheten til å gi hinnør til alle som er involvert i arbeidet rundt smitteutbruddet. Jeg er imponert over den jobben som gjøres av kommunens ansatte, både med tanke på testing, smittesporing og håndtering av smittesituasjonen. Dere gjør en fantastisk jobb, og står på dag og natt for å få kontroll. Jeg er takknemlig for at kommunen har vært godt forberedt og for den innsatsen som legges ned, sier hun videre.

Monsen skriver også at hun ikke har mer å meddele før hun er frisk og tilbake i jobb.

– Til slutt vil jeg sende en hilsen til dere i Rødøy som er i samme situasjon som meg. Håper det går bra med dere, og at ingen blir alvorlig syke. Ta vare på dere selv og hverandre, avslutter hun.

Avisa Nordland har forsøkt å få kontakt med Monsen sent søndag kveld, men har ikke lyktes i forsøket.