Sandnessjøen IL fornyer avtale: – Vi skal fortsette å motivere alle til å gå eller sykle til og fra trening og kamper

F.v. Pål Bjerketvedt (generalsekretær i NFF), Vera Karoliussen (Sandnessjøen), Svein-Gunvald Ingebrigtsen (Sandnessjøen), Maja Trondsdatter Bonsaksen (Sandnessjøen) og Håkon Andersen (sponsorsjef i BAMA).

F.v. Pål Bjerketvedt (generalsekretær i NFF), Vera Karoliussen (Sandnessjøen), Svein-Gunvald Ingebrigtsen (Sandnessjøen), Maja Trondsdatter Bonsaksen (Sandnessjøen) og Håkon Andersen (sponsorsjef i BAMA). Foto:

Sandnessjøen IL er en av kun 38 klubber i Norge som Norges Fotballforbund og BAMA har valgt å satse videre på i 2020 som ambassadørklubb for Eat Move Sleep.

DEL

Norges Fotballforbund og BAMA satser videre på Sandnessjøen IL som en av 38 ambassadørklubber for Eat Move Sleep. Denne helgen ble klubben invitert til Ullevaal Stadion for å delta på kick off for en ny sesong.

– Vi er veldig glade for å ha med Sandnessjøen IL på laget i år også. Klubben har i flere år lagt ned en stor innsats for å gjøre Eat Move Sleep-verdiene til en naturlig del av hverdagen, og vi gleder oss til å følge Sandnessjøen IL videre i 2020, sier NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt i en pressemelding fra Norges fotballforbund.

Han overrakte klubben beviset på at de er valgt ut som ambassadører for nok en sesong.

Ødegaard hyller engasjementet

– Jeg vil gratulere Sandnessjøen IL som ambassadør for Eat Move Sleep. De har en viktig rolle i å fremme gode verdier og holdninger, så all honnør til klubben og alle de frivillige for arbeidet de legger ned og opplevelsen de skaper for barn og ungdom, sier landslagsspiller og Eat Move Sleep-ambassadør Martin Ødegaard.

Ifølge helsemyndighetene bør folk bevege seg mer, spise mer frukt og grønt, og sove mer. Spesielt ungdom sover mye mindre enn anbefalt, 10.-klassinger sover i snitt én time mindre per døgn enn for ti år siden.

– De siste årene har vi gjort flere positive endringer for å påvirke barn og ungdom til en sunnere livsstil. Det er flott å se at klubbens medlemmer støtter opp om de gode verdiene i Eat Move Sleep. I 2020 skal vi fortsette å motivere alle til å gå eller sykle til og fra trening og kamper. Vi skal sørge for at det blir enda flere sunne alternativer i kioskene, og vi skal jobbe videre med å få de unge til å praktisere «ingen likes etter leggetid», sier Stian Theting, daglig leder i Sandnessjøen IL.

Han forteller at fjorårets Eat Move Sleep Cup var en suksess, og at klubben gleder seg stort til å arrangere årets Eat Move Sleep Cup 14.-15. mars.

Eat Move Sleep - et kunnskap- og inspirasjonskonsept etablert av NFF, BAMA og EAT Foundation I 2020 skal det gjennomføres:

  • 38 Eat Move Sleep fotballcuper over hele landet
  • Ca. 55 000 jenter og gutter skal i aksjon
  • 6 500 lag
  • 25 tonn frukt og grønt
  • 27 000 smoothies
  • 35 000 fruktbegre

Artikkeltags