Sandnessjøen jentekor tar inn åtte nye sangere til høsten: – God idé å søke allerede nå

Foto:

DEL

Det skriver kantor Paul-André Nilsen Grande i Sandnessjøen menighet.

«Sandnessjøen Jentekor er nå i feriemodus, men tok seg tid til å delta med vakker sang under dåpsmessen i Sandnessjøen kirke sist søndag med musikalballaden «A whole new world» fra disneyfilmen Aladdin og Maria-salmen «Å, Skjønnest rose på vår jord».

Fra høstsesongen 2020 er det opptak av flere nye sangere som ønsker å utvikle sangstemmen sin, synge krevende og variert repertoar.

Jentekoret øver en gang i uken og nye medlemmer kan begynne fra 2. klasse i grunnskolen av. Sandnessjøen Jentekor tar inn maks 8 nye sangere til høstsesongen 2020.

Derfor er det en god idé å søk om plass allerede nå.

Vårsesongen 2020 har bydd på musikalske utfordringer pga. COVID-19, Coronaviruset.

Sandnessjøen Jentekor skulle blant annet delta på Helgelands Ensemblets 10-års jubileum, gatekonsert, delta under feiringen av Maria Budskapsdag, og kortur rundt på Indre Helgeland. Dessverre ble det ingen av planene.

Barnekordirigent Kjerstin Sørhaug og kantor Paul-André Nilsen Grande gjennomførte dermed musikkteori og sangundervisning via digitale Zoom. Kreative, spennende oppgaver for notelære, gehørlære, tekstforståelse og melodisang ble en del av den digitale undervisningen.

Dirigent-duoen Kjerstin og Paul-André takker alle foreldre/foresatte for mega god hjelp med digitale undervisningen og all tilretteleggingen. Sandnessjøen Jentekor har en helt fantastisk foreldre/foresatte gruppe som bidrar sterkt for den musikalske utviklingen.

Nå håper Jentekoret at COVID-19 viruset forsvinner og at vi kan komme tilbake til øvingslokalene for å forberede nye konserter til høstsesongen 2020.»

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken