Gå til sidens hovedinnhold

Sandra nummer to i Stjernekamp: - Jeg avslutter som ei sterkere dame

Sangtalentet fra Mosjøen jublet for andreplassen etter en knallsterk innsats i lørdagens finale av Stjernekamp. 

(Helgelendingen)

I finalen møtte hun Knut Marius Djupvik som har vært blant seerfavorittene og anmelderyndlingene denne sesongen mens Sandra Lyng har måttet stå i den beryktede faresonen flere ganger.

Sandra opplevde også å bli sendt ut av konkurransen men kom tilbake etter at det ble avdekket avstemningskrøll. Siden har hun tatt revansj på revansj og lørdag fikk seerne se tre sterke prestasjoner som imponerte de tre dommerne; Maria Mena, fjorårsvinner Bilal Saab (21) og Mona B. Riise.

Det var altså Marius Djupvik som fikk flest stemmer fra seerne, men Sandra følte seg som en vinner og ropte av glede over å bli nummer to.

– Lasse, min elskling, jeg elsker deg, sa Sandra til samboeren.

Vinneren Marius Djupvik brast i gråt da resultatet ble lest opp.

– Det føles helt fantastisk! Jeg er ubegripelig glad. Jeg har lagt så mye tid og krefter i dette. Det har vært en så intens periode. Det å stå her med en seier er helt sinnssykt, altså! jublet han på TV.

Begge finalistene ble bejublet av dommerne for sangprestasjonene sine. Fra sitt eget materiale valgte Sandra den nye låta "Kvitt flagg".

- For to år siden ble jeg mamma, og da fikk jeg kanskje en idé om at jeg ikke kunne fortsette som artist. Men med «Stjernekamp» har jeg fått en ny giv, forklarte hun om sin egenskrevne låt.

– Det føles som jeg leverer hele sjelen min, betrodde hun på TV.

– Litt som å stå naken, sa Sandra selv etter opptredenen.

Sandra (33) i kampmodus: – Jeg øver mye mentalt

Superlativene satt løst i dommerpanelet etter at Sandra hadde framført finalelåten "Titanum".

- Legg merke hvorfor det snur nå. Det er fordi du er helt deg sjøl. Du snakker om problemer, håp og kjærlighet. Uansett hvordan det går i kveld - fortsett med det, sa en rørt Maria Mena etter å ha hørt Sandra synge finalelåten.

Underveis ga Sandra en takk til alle som har støttet henne.

- Det har varma så utrolig mye. Jeg føler jeg har en stor vennegjeng i ryggen. Tusen takk. Det er en drøm som har gått i oppfyllelse, sa Sandra.

Å stå på scenen igjen har gitt mersmak, erkjente Sandra.

- Disse ukene har gitt meg ny tro på meg sjøl. Jeg avslutter som ei sterkere dame.

Bildeserie

I kveld går Sandra Lyng på scenen i Stjernekamp for tredje gang - se bildene fra karrièren hennes

Kommentarer til denne saken