– Klart vi skal forsøke å tukte Hulløy FC, men vet samtidig at dette er et lag som satser hardt. De har et av landets beste lag i futsal, og nå har de satset på utefotball og vil opp i divisjonene, sier Bjørn Terje Jenssen som er en av lederne for andrelaget til Sandnessjøen IL.

De vant sin avdeling i 5. divisjon på Helgeland, og slo Stålkameratene i KM-semifinalen på Kippermoen i en thrillerkamp (3-2 e.e.o.)

Nå venter vinneren av 5. divisjon i Salten. Hulløy FC stiller en fulltallig tropp på 17-18 mann til kampen. Toppscorer Adrian Skindlo, som har banket inn 33 mål denne sesongen, er landslagsspiller i futsal.

– Har skadeutfordringer

– Vi reiser oppover med full tropp, men har noen skadeutfordringer. Vi kunne godt tenkt oss forsterkning fra A-laget, men reglene er slik at man skal spille med dem som har spilt B-kamper. En A-spiller fra 4. divisjon må ha spilt en tredjedel av kampene i 5. divisjon for å kunne stille i finalen, sier Bjørn Terje som ikke kan spille selv.

– Jeg har et kne som sliter etter Stål-kampen, og jeg prioriterer også cupfinaleseminaret i Oslo. Det er knyttet opp mot cupfinalen for kvinner, og det er viktig for oss å være til stede. Jentefotballen i SIL er viktig, og akkurat nå har vi utfordringer med hensyn til damelaget vårt. Karen Dalen, trener på J13, blir også med til Oslo. Dette er det eldste jentelaget i klubben for tiden, og vi må intensivere satsingen på jentefotball, sier Jenssen som nylig begynte i jobben som daglig leder i SIL Fotball.