Gå til sidens hovedinnhold

"Skole, helse og samferdsel er like viktig for oss på Helgeland som for folk flest i landet"

Artikkelen er over 1 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

TIL STORTING, REGJERING. NORDLAND FYLKESKOMMUNE OG NORD UNIVERSITET

ANG. SKOLE HELSE OG SAMFERDSEL PÅ HELGELAND

Jeg trodde vi bodde i et demokratisk land der ærlighet og respekt for beboerne var i særklasse, men den gang ei.. Stortinget og Regjeringen har krenka oss så ubegripelig mye og mange har virkelig kjent på både kropp og sjel det bedraget som systematisk er gjennomført. Simple fremgangsmåter i mange år er nå videreført med å tilsette sine egne i styrer, råd og høye stillinger. Hva er det dere nører opp til? Dere er valgt, ansatt og lønnet av skattepengene våre ! Dere har fått vår tillit til å forvalte dem på riktig måte. Skole, helse og samferdsel, er like viktig for oss på Helgeland som for folk flest i landet.

Når statistikken nå viser nedgang i antall ungdom her i Nordland, så må jeg spekulere på hvem som skal studere og forske ved Nord Universitet? Dere raner jo ungdommen vår fra Helgeland når de ikke får skoletilbud. Om rektor skal ydmyke og behandle kommende studenter ved Nord Universitet like dårlig som studentene på Nesna Campus ble behandlet vil det jo bli en katastrofe...

Hvem av dere skal stå på sokkel utenfor Nord Universitet Solberg, Nybø, Solheim Hansen, Skarstein eller alle fire? Der ligger nok en hund begravet.

Så da så, da blir det neste sånn; om ikke vinden snur:

Ja vi selger dette landet

For vi trenger peng

Furet værbitt under vannet

Olja trenger frem

Alt hva fedrene har kjempet

Gir vi katten i

For at helse skole veier

Nå skal ut til de

Som bestemmer og får penger

Til å forsk på anarki......

Kommentarer til denne saken