Vellykket lederkurs på Stamnes: Sondre Kåfjord takker SIL Fotball

FOTBALLEDERE: Denne gjengen var med på Fotballederkurs 2 som ble arrangert lørdag og søndag. Sondre Kåfjord var kursholder sammen med Stian Theting.

FOTBALLEDERE: Denne gjengen var med på Fotballederkurs 2 som ble arrangert lørdag og søndag. Sondre Kåfjord var kursholder sammen med Stian Theting.

Av

Tidligere fotballpresident Sondre Kåfjord var kursleder på lederkurs i Sandnessjøen sist helg og skryter av SIL Fotball.

DEL

– Takk for trivelig helg i Sandnessjøen. Jeg ble veldig imponert over det dere har fått til. Jeg har vært borti mange klubber i forbindelse med kvalitetsklubbprosessen, men dere er nok en av dem som imponerer meg aller mest. Her har det vært gjort en god jobb, skriver Kåfjord i en melding til klubben.

Fotballederkurs 2 er et kurs om ledelse av frivillighet og sport. Økonomi, media og kommunikasjon er også tema.

Stian Theting daglig leder Sandnessjøen IL Fotball hadde modulen «Sportslig ledelse». I tillegg til pensum dro Stian også fram hvordan SIL jobber med sport og oppfølging av trenere.

Deltakerne kom fra flere klubber på Helgeland.

Nordland fotballkrets takker også SIL Fotball for jobben:

«Stor takk til Sandnessjøen IL for utmerket vertskap. I dag har denne supre gjengen fullført Fotballeder 2 i Sandnessjøen. Lærevillig og flink til å by på seg selv i både plenum og i grupper. Sondre Kåfjord og Stian Theting var kursholdere og gjorde en utmerket jobb med å formidle pensum og dra i gang gode diskusjoner. Gratulere til alle deltakerne i helgen med ny kompetanse som både klubbene og vi i kretsen får nyte godt av.»

Artikkeltags