Syv Søstre har fått en god start på sesongen: – Fire av seks på første tur

GODT FORNØYD: Rolf Erik Nyseter og Syv Søstre bowlingklubb hentet med seg fire poeng fra de første bortekampene i serien.

GODT FORNØYD: Rolf Erik Nyseter og Syv Søstre bowlingklubb hentet med seg fire poeng fra de første bortekampene i serien.

Av

– Vi er strålende fornøyd med å ta med oss fire av seks poeng på den første turen sørover, sier Rolf Erik Nyseter i Syv Søstre BK.

DEL

(Helgelendingen) Bowlingklubben spiller i serie med lag fra Tromsø i nord til Fredrikstad i sør. I helga spilte de tre kamper i Sarpsborg i 2. divisjon.

– Vi var ikke spesielt gode i første kamp, men det kan jo skyldes at vi kom fram klokka halv tre på natta. Dagen etter møtte vi Fredrikstad først, og de er nevnt som en av seriefavorittene. Der fikk vi bank, men vi brukte seriene til spille oss inn på banen. Alle tre kampene gikk på samme bane i Sarpsborg, sier Nyseter.

Og alle de fire på laget spilte jevnt og godt i de to siste kampene, og der ble det to seirer.

Rolf Erik Nyseter selv spilte 911 (4 serier) i siste kamp, og Torbjørn Sundqvist spilte 908 (4 serier) i andre kamp og 849 (4 serier) i tredje kamp.

– I siste kamp mot Sarpsborg ble det ekstra jevnt. Vi ledet 4-2 etter de to første seriene, men i tredje serie overtok de ledelsen. Vi tok oss kraftig sammen og svarte i siste serie. Dermed vant vi kampen, forteller Nyseter.

– Det var rett og slett høy stemning på den lange bilturen hjem, sier Nyseter som hadde med seg Eddie Mosås-Solheim, Torbjørn Sundqvist og Frank Robert Johansen på laget.

Se tabellen for 2. div. avdeling C

Resultater fra helga:
Fredrikstad - Syv Søstre 12,0-0,0
Frogner - Varna 11,0-1,0
Sofiemyr - Varna 11,0-1,0
Rolvsøy - Syv Søstre 2,0-10,0
Sarpsborg - Rolvsøy 6,0-6,0
Sarpsborg - Syv Søstre 5,0-7,0Artikkeltags