Startet spleis for å kjøpe ny og større seng til fødeavdelingen

Linda Sandholm Nybakk og samboeren står bak initiativet. Bildet er tatt ved en annen anledning.

Linda Sandholm Nybakk og samboeren står bak initiativet. Bildet er tatt ved en annen anledning.

En nybakt mor ønsket å glede både personalet og alle fødende ved Sandnessjøen sykehus. Nå har hun bedt Støttegruppa for Sandnessjøen sykehus om å starte en spleis som vil samle inn penger til både seng og andre ting avdelingen trenger.

DEL

Spleisen er startet opp av Støttegruppa for Sandnessjøen sykehus, og admin for gruppa, John Andre Selnes, skriver at alle penger som samles inn går til ny seng ved fødeavdelinge, og at det som eventuelt blir til overs kan brukes til å kjøpe andre ting de har bruk for til glede for inneliggende.

Spleisen

«En dame i barsel har kontaktet oss fra sykehuset. Hun lurer på om det kan være mulig å starte en spleis på vegne av fødeavdelingen i Sandnessjøen. Senga inne på familierommet er over 20 år etter det jordmødre forteller.

Den er moden for å byttes ut. Flere stoler kunne vært byttet ut og det er flere ting de trenger. Vi tenker først og fremst på å skaffe midler til en ny og bredere seng, slik at kvinnene med sin familie kan ligge godt når de er sammen på familierommet.»

Spleisen ble opprettet like før halv fire tirsdag, og og etter fem timer med innsamling hadde 108 personer fra hele Helgeland donert 23.770 kroner. Du finner spleisen her.

Fortjener bedre

Det er Linda Sandholm Nybakk og samboer Kent Ståle Mathisen som står bak henvendelsen om en Spleis. Tirsdag fødte hun en sønn på sykehuset, og i en kommentar på sin egen facebookside:

«På tide at di får nå nye møbla som e nyere enn 20 år. Fantastiske folk som jobbe her. E tar av me hatten. Men beklager damer, sænga var grusom. Dåkker å kommende foreldre førrtjæn så inderlig mye meir», sier hun.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken