For første gang møtte SIL nyopprykkede Rapp i serieåpningen i damenes 3. divisjon, og allerede fra start ble hjemmelaget hengende mot et lag de i utgangspunktet hadde gode muligheter til å slå.

– De gikk tidlig opp i en 4–1 ledelse, men vi greide å slå tilbake og etter hvert ta ledelsen. Så bølget det mye fram og tilbake, før Rapp fikk med seg en tremålsledelse til pause, sier hjelpetrener Miriam Bergersen.

Hun synes selv de var det førende laget gjennom store deler av omgangen, til tross for at måltavla viste 11–14.

– I andre omgang blir det derimot mye stang ut, og vi brenner altfor mye store sjanser. I tillegg møter vi et veldig ungt Rapp-lag med mye tempo, og det henger vi ikke med på i perioder.

At det ble tap i serieåpningen tar hun likevel ikke så tungt, og hun følte spillerne underveis fikk til en del av de tingene de har trent på.

– Både jeg og hovedtrener Andreas Kaspersen er nye foran sesongen, og det er et forholdsvis ferskt lag vi mønstrer. Det sier seg selv det vil ta litt tid før vi får kjørt inn de ideene og tankene vi har, og vi graver oss ikke ned etter dagens resultat, sier Bergersen som legger til at også spillerne var fornøyde med å være i gang.

– Laget består av spillere fra 17 til 35 år, og i dag er det mange på scoringslista. Spesielt gledelig er det jo at flere av de yngre spillerne bidrar i målprotokollen, og vi ser allerede fram til neste kamp.

Og da får gultrøyene muligheten til å revansjere 20–28 tapet, for da venter nemlig dagens motstander igjen på motsatt banehalvdel, denne gang i Trondheim.

– Da vet vi jo mer hva de kommer med, så det blir en spennende mulighet for vår del, sier Bergersen.