Det skriver Kulturbadet i en pressemelding.

Det er lagt ut til sammen 200 billetter, men på grunn av smittevernhensyn anslår Kulturbadet at det kun vil være rundt 150 tilgjengelig når man blokkerer ut seter mellom gruppene som bestiller.

– Det blir mulig å sitte på annenhver rad i storsalen, også setter vi inn en ekstra stolrekke foran. Når man kjøper billetter til seg selv eller flere, enten en vennegjeng eller en familie, så vil det bli stengt av seter på sidene av hver gruppe som følge av smittevernhensyn, sier Beate Skogsholm i Kulturbadet.

Derfor oppfordrer hun alle som vet de har lyst å dra på konserten i august om å være tidlig ute med bestillingen, ettersom storsalen fylles opp vesentlig raskere enn tidligere.

Hun forsikrer like fullt at alle smittevernhensyn ivaretas når det kommer til renhold, køordning, håndvask og navnelister.

– Men vi ber om at dem som er syke holder seg hjemme for å unngå å smitte andre i ytterste konsekvens.

Thom Hell har gjennom en årrekke vært en av Norges mest populære og produktive artister. Som sanger, produsent og låtskriver har han gitt ut ni studioalbum, mottatt tre Spellemannspriser, sjarmert hele Norge i «Hver gang vi møtes» og vunnet «Det storkorslaget».

Hans plate «Happy Rabbit» ble mottatt med stående ovasjoner av britisk presse og i 2019 ga han ut hele tre album. Thom Hell har en lang og innholdsrik karriere bak seg og har gjennom årene blitt en velkjent og godt likt artist.

Ved siden av egne utgivelser har han medvirket på en rekke suksessfulle samarbeid, bl.a. med artister som Marit Larsen, Jonas Fjeld, Marte Wulff og Jonas Alaska.

Thom Hell henter mye inspirasjon fra 60- og 70-tallet, og ut fra denne forankringen har han jobbet fram et særegent og vellydende musikalsk uttrykk.

2020 blir et travelt år for Thom. Han arbeider med sitt tiende album der den første singlen,«Maybe I’ll See You Again», ble sluppet i mai. I høst legger han ut på en omfattende turné.

Denne kvelden kommer Thom Hell i duoformat der han har med seg Ronny Yttrehus på gitar og bass.