(Helgelendingen)

Sigridkongressen arrangeres fredag 7. februar 2020 for 14. gang i Kulturbadet i Sandnessjøen.

Tittelen på kongressen er: ‘Bak fasaden - ingen er det du ser’, skriver Sigridkongressen i en pressemelding.

Sigridkongressen 2020 handler om det som er ekte, ikke det perfekte. Den du er som person handler om dine egenskaper, dine styrker og svakheter, dine verdier og holdninger. Du er summen av dine erfaringer i livet.

En verden med økende fokus på prestasjoner, utseende og materiell velstand kan være krevende. Hvordan kan vi klare å være oss selv fullt og helt og bli akseptert for den man er, når stadig flere mennesker rundt oss stadig jager mot det perfekte. Og hvem er du og jeg,- egentlig?

Sigridkongressen 2020 ønsker å vise frem mennesker bak fasaden. Det er viktig å få være den man er 100%. I møte med andre mennesker må vi huske at en person er ikke bare det du ser, men det personen faktisk er.

Komiteen er veldig glade for å presentere Finn Arne Sørbøe som konferansier. Med ekte nordnorsk og intelligent humor, kreativitet og en god dose humør vil Sørbøe geleide publikum gjennom et variert program med høy kvalitet.

Finn Arve Sørbøe har erfaring fra teater, fjernsyn, musikk og standup og gjestet nylig et fullsatt Kulturbad i Sandnessjøen med sitt show ‘Flygel eller fesk.’ Han gleder seg til å være med på Sigridkongressen og har allerede startet forberedelsene.

Sist helg møtte Margit Langseth og Mona Vistnes fra komiteen i Sigridkomiteen Sørbø til kreativ idémyldring. Det ble et godt møte.

Komiteen for Sigridkongressen opplyser om at billettsalget er i gang. Komiteen består av Mona Vistnes, Heidi Vold Lorentzen, Alvhilde Austad, Helen Crabtree Sørra og Margit Langseth.