To nye navn til Sigridkongressen

Odd Eidner flankert av Sigrid-komiteen ved Margit Langseth til venstre og Heidi Vold Lorentzen til høyre. 

Odd Eidner flankert av Sigrid-komiteen ved Margit Langseth til venstre og Heidi Vold Lorentzen til høyre.  Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Komiteen for Sigridkongressen 2020 presenterer to nye navn til kongressen neste år.

DEL

Sigridkongressen 2020 har temaet "Bak fasaden - ingen er det du ser". Og komiteen presenterer med glede to nye navn til kongressen: Laila Brunvold og Odd Eidner. Slik beskriver komiteen de to personene i en pressemelding:

Laila Brunvold:

En gang var Laila Brunvold selv tilhører til en sterk historie på Sigridkongressen. Lite visste hun den gang at den samme historien skulle hjelpe henne i livet da hun trengte det som mest. Vi har alle tenkt den tanken, hvordan ville man taklet det å miste noen av sine nærmeste?

Ulykken rammet ektemannen Jan mens Laila Brunvold skrudde på et Ikea-skap hjemme i Sandnessjøen, og lite visste hun at livet hennes slik hun kjente det, aldri skulle bli det samme igjen. Hvordan livet skulle bli var heller ikke sånn som hun kunne sett det for seg.

Odd Eidner:

Prest og forfatter Odd Eidner forteller om det å møte menneskene bak fasaden. Det kan være utfordrende å møte mennesker i ulike livskriser. Hvordan kan man være et medmenneske for andre mennesker som opplever kriser?

Eidner forteller om møter med mennesker i vanskelige livssituasjonen gjennom sitt yrke prest og også med utgangspunkt i sine egne erfaringer om tap og sorg fra sitt eget liv.

Komiteen for Sigridkongressen kommer snarlig tilbake med nytt slipp!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken