Gå til sidens hovedinnhold

Ut på landeveien igjen: – Her vil ikke fansen skuffes denne gangen heller

12. mars står de på scenen i Kulturbadet.

Våren 2022 skal Violet Road skal ut på landeveien igjen, og 12. mars står de på scenen i Kulturbadet. Det forteller Trine Mathisen Vassvik, som er konsulent i Kulturbadet.

– Etter to år med kystturné langs Nord-Norges kyst er det nå på tide å trekke innomhus og invitere til en helaften du sent vil glemme, sier Mathisen Vassvik.

Produktivt band

– Når du tror du har bestemt deg for hva Violet Road er og ikke er, så kommer det en ny låt og et nytt album ulikt alle andre før det. Violet Road er bandet med referansene fra et halvt hundreår, med multi-instrumentalisme og meloditeft fra øverste hylle, sier Mathisen Vassvik.

Albumet «A New Day Begins» som kom våren 2021 innfrir alle disse premissene, med låter hentet fra årevis med både musikalsk inspirasjon og levd liv. I det ene øyeblikket er du i de amerikanske sørstatene og rocker med store blåseriff og i det andre seiler du nostalgisk inn i nordnorske fjorder i midnattssol.

Billetter i salg

Violet Road er et av landets mest produktive band, og har de siste årene også turt å tro på egne produksjoner, retningsvalg og kreative konsepter. På deres 7. studioalbum finner de seg selv opp på nytt, med låter som river i både kropp og sjel. Dog er selv Violet Road ikke i stand til å ikke være seg selv like. De kjente korstemmene til brødrene Rundberg og Kjetil Solbergs fløyelsrøst er det som de siste 10 årene har vært bandets kjennetegn.

– Her vil ikke fansen skuffes denne gangen heller. Melodiene sitter og bæres med av lytteren i lang tid etter at siste tone er sunget, sier Trine Mathisen Vassvik.

Kommentarer til denne saken