«På vegne av næringsforeningen så skal vi gi litt heder og ære for årets julevindu. Premien er da 5000,- som krediteres ved utsending av medlemskontingenten i næringsforeningen.

Mange flotte vinduer og Amfi har jo gjort en helt sykt rå jobb med sitt julesenter, men i år har vi fokusert på belysning og på hvem som rett og slett har lyst opp litt i mørketida. Og da har vi rett og slett konkludert med to vinnere som deler premien. Det er to vinnere som på ulik måte har lyst opp i mørketida.

Først vil vi trekke fram er en butikk som ligger litt i utkanten, men fortsatt midt i sentrum. Det er faktisk i en av de gatene vi fortsatt ikke har fått opp julebelysning, men som absolutt står på lista til neste år. Men enn så lenge så er det to flinke butikker der som bidrar til litt lys likevel. Den ene butikken vant i fjor (nemlig Synsam), og det er fortjent at Velværehuset, Hud by Strand, får fortjent ros får å skape lys og julestemning på hjørnet i Håreks gate.

Nummer to som vi vil trekke fram er jo noen gutter som har lyst opp hele byen. De har fylt et tomt lokale i sentrum med lys og skapt både festival og julestemning. Men Havnafestivalen har også gjort Tårnet på Åsen til en snakkis og lyst opp hele byen i mørketida. Vi håper dette blir en fast tradisjon!»